Laululaukku
Image
LAUKULLINEN
TÄYNNÄ LAULUJA

Jo yli 200 lastenlaulua tai kappaletta sekä kieliversioineen yli 350 laulua erilaisiin toiminnallisiin ja pedagogisiin tarkoituksiin nuotteineen, äänitteineen ja toimintavinkkeineen. Lauluhakutoiminto ja omat listat helpottavat arjessa laulujen käyttöä.
Image
INNOSTAVIA TYÖKALUJA
JA TYÖTAPOJA

Laulupiirtäminen, musiikillinen tunne- ja vuorovaikutusleikki, musiikillinen muistipeli, laulullinen luontosuunnistus... Lapsen kasvun ja oppimisen tueksi kehitettyjä innostavia menetelmiä, työtapoja ja sisältöjä.
Image
TOIMINNALLISIA
VERKKOKOULUTUKSIA

Inspiraatiota, ideoita ja osaamista käytännönläheisten videokurssisisältöjen avulla. Koulutuksen aihealueet tarjoavat monipuolisia työkaluja musiikillisista työtavoista toimintaympäristön kehittämiseen, taideintegraatiosta oppimisen tukemiseen musiikin avulla.
Image

TILAA LAULULAUKKU ITSELLESI TAI TYÖYHTEISÖLLESI

Laululaukku® on aivan uudenlainen lasten parissa työskentelevän ammattilaisen pedagoginen työkalupakki, jonka taskut ja sopukat ovat pullollaan pedagogista lastenmusiikkia, musiikillisia ideoita ja vinkkejä, innostavia musiikillisia työkaluja ja työtapoja sekä käytännönläheistä koulutuksellista sisältöä. Monipuolinen lauluhaku ja omat listat -toiminto helpottavat musiikin käyttöä arjessa sekä auttavat toiminnan suunnittelussa. Laululaukun tavoitteena on edistää musiikin ja laulun positiivisia vaikutuksia niin lasten kuin aikuistenkin arjessa sekä tukea musiikin avulla lasten oppimista ja kokonaisvaltaista kasvua.